Start   Information   Gästbok
 Nyheter   Medlem   Länkar 
 Arkiv   Kontakt   
 

Musikföreningen Radium

Historia | Stadgar | Styrelse


Radium är en musikförening vars syfte är att främja den alternativa musikscenen i Karlstad kommun med omnejd. Med alternativt betonas i största del den elektroniska och gothiska musikstilen, men även närliggande genres uppmärksammas.

Föreningen har existerat i cirka fyra år och våra arrangemang äger rum på Klaraborgs herrgård (Kåren) och Restaurang K6. Våra events består bl.a. av konserter och s.k. videobarkvällar. Under ett arrangemang i vår regi kan Du få höra musik från artister som exempelvis Depeche Mode, Sisters Of Mercy och The Cure. Det huvudsakliga målet är att kunna få ta del av musik som inte får uppmärksamhet som den är värd, på de traditionella klubbarna.

Har Du ett eget band och önskar spela hos oss? Skicka ett mail till info@clubradium.net och berätta mer. Nästa gång kanske just Du/Ni står på vår scen. Vi besvarar alla förfrågningar. Värt att notera är att Er musik bör tillhöra tidigarenämnda genres för att Ni ska vara av intresse för oss. Vilka band som tidigare har varit hos oss återfinner Ni under länkar.

Hälsningar Radium

Interlace - 020510 The Crüxshadows - 040709 Absurd Minds - 030425 Gothminister - 040513 Das Ich - 040513
  MF RADIUM
©2005 All Rights Reserved